Nieuws

Sales Consulting: “Zelf heb ik een marketing- en online salesachtergrond. Ik heb Ernst-Jan gevraagd om me te helpen bij het bouwen van een commercieel plan waar mijn verkooporganisatie de komende jaren mee vooruit kan. Hier heeft hij geweldig geholpen.”

Damir Grcic | Directeur Klantacquisitie MKB Banking ABN AMRO

Consultent; Ernst-jan heeft de RvB van schoonmaakbedrijf CSU ondersteunt met de planvorming wat betreft de commerciële strategie. Hij heeft de verschillende groei elementen samengebracht in een krachtig plan met een heldere storyline. Hiermee kon de RVB de organisatie goed meenemen in de groeiplannen en ambities.

“EJ kenmerkt zich door zijn expertise op een breed speelveld van commercie en ondernemend handelen enerzijds en door zijn uitgesproken manier van verbinden anderzijds. Voor mij persoonlijk is hij daardoor een echte sparringpartner. EJ weet nieuwe en frisse inzichten te brengen, vraagt goed door naar de echte pijn en doelen. Vervolgens bijt hij zich vast. Dat levert stevige gesprekken op die echt het verschil maken tussen een quick fix en een duurzame aanpak bij het bereiken van je commerciële doelstellingen”

Esmeé Ficheroux | Raad van Bestuur CSU