Sales consultant

Wil je jouw commerciële ideeën omzetten in een concrete commerciële strategie?
Ik help je om jouw commerciële plan op te zetten.

Middels interviews en sparringsessies stel ik een bondig en passend verhaal op met duidelijke beelden en een heldere storyline. Zo bouwen we in een aantal slagen een plan in presentatievorm dat je eenvoudig kunt delen met jouw team en organisatie.

De tijdsduur voor het bouwen van een commerciële strategie bedraagt circa 6 tot 10 dagdelen.

Met dit plan kun je de komende 2 tot 3 jaar vooruit.

“Zelf heb ik een marketing- en online salesachtergrond. Ik heb Ernst-Jan gevraagd om me te helpen bij het bouwen van een commercieel plan waar mijn verkooporganisatie de komende jaren mee vooruit kan. Hier heeft hij geweldig geholpen.”

Damir Grcic, Directeur Klantacquisitie MKB Banking ABN AMRO

Salestraining en workshop

Zoek je inspiratie voor jouw salesteam?
Ik help je graag. Als ervaren spreker neem ik jouw gezelschap mee op een inspirerende en leerzame reis met als eindbestemming: omzetgroei.

Afhankelijk van de doelgroep en specifieke wensen van de opdrachtgever richt ik een verkooptraining of salestraining, workshop of presentatie in die perfect aansluit bij de organisatie. Voor teams heeft een workshop sales zeker een meerwaarde.

Na afloop van een workshop of salestraining van de OmzetFabriek heb je de eerste stap gezet naar verbetering. Jouw medewerkers worden zich direct meer bewust van de kansen die zij hebben om tot omzetgroei te komen. Ook geeft een workshop of verkooptraining concrete actiepunten waarmee het verkoopteam direct aan de slag kan.

Een presentatie of workshop ‘Maak van jouw verkoopteam een omzetfabriek’ bestaat uit een voorgesprek, voorbereiding en de workshop van een dagdeel tot maximaal een dag. Ik maak graag een voorstel op maat voor een presentatie, workshop of salestraining.