Samenwerking met Feike Cats

De OmzetFabriek werkt nauw samen met het bedrijf Houden van Klanten van Feike Cats. Feike is Klanthousiasme- en verleukerexpert, auteur en directeur van Houden van Klanten. Hij wordt veel gevraagd voor het verzorgen van workshops, presentaties en trainingen. Tevens ondersteunt hij organisaties die werk willen maken van hun klantgerichtheid (Feike noemt dat Klanthousiasme) om meer uit (bestaande) klanten én medewerkers te halen.

Feike Cats is schrijver van de boeken ‘Theorie bestaat niet!’, ‘Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme’ en ‘Verleuken kan iedereen’. De boeken gaan over klantgerichtheid, Klanthousiasme en verleuken in de praktijk en staan vol met praktische tips & trucs. Hij gelooft er heilig in dat Klanthousiasme altijd leidt tot meer werkplezier en een beter (bedrijfs)resultaat. Met enthousiaste medewerkers als de basis.

Unieke combinatie

Feike en Ernst-Jan bieden samen een unieke combinatie van kortetermijnsucces en nadrukkelijk ook resultaten op de langere termijn.

Als je op korte termijn resultaat boekt, is dat hoe dan ook geweldig! Het inspireert en motiveert om door te gaan. Wij geloven dat korte termijn en lange termijn twee kanten van dezelfde (succesvolle) medaille zijn. Als je bedrijf op de korte termijn goed loopt en resultaten boekt, geeft dat ruimte en energie om meer structureel te verbeteren.

Door een samenwerking met Houden van Klanten en de OmzetFabriek zet je dus niet alleen in op kortetermijnsucces, maar nadrukkelijk ook op resultaten op langere termijn. Hier komt de kracht van Houden van Klanten en OmzetFabriek samen, Houden van Klanten zorgt voor inspiratie en de OmzetFabriek voor de implementatie.

Meer informatie over de Klanthousiasme?

Lees meer